Bosch Boormachine

Bosch Blauw Boormachine GBM10REBoormachines zijn er voor gemaakt om een gat in allerlei materialen te boren. De Bosch boormachine is een professioneel elektrisch gereedschap wat gemaakt is voor de particulier maar ook voor de vakman.

De meeste boormachines zijn voorzien van een klopboorfunctie zodat op een simpele manier geboord kan worden in steen of beton.

De prijzen van Bosch boormachines variëren van 50,00 euro tot zo rond de 600,00 euro.

Gebruik van de Bosch boormachine

Privégebruik

In elke huishouding is het makkelijk wanneer er een boormachine in de gereedschapskist ligt. Voor het ophangen van een schilderijtjes e.d. is het niet nodig om een professionele boormachine te gebruiken maar kan volstaan worden met een simpel model.

Tips

Hieronder een aantal tips die het boren van gaten in verschillende materialen vergemakkelijken.

– Gladde tegels –

Wanneer er in een gladde tegel geboord moet worden kan de boorpunt wegglijden. Plak op het te boren stukje een kruis van afplakband en het klusje is zo geklaard.

– Boren in metaal –

Ook wanneer er geboord moet worden in metaal kan de boorpunt wegglijden. sla met een stalen pen een putje in het materiaal op de plek waar het gaatje geboord moet worden. De boor glijdt nu niet meer weg.

– Boren in een holle wand –Bosch Boormachine Blauw

Boor eerst een klein gaatje en duw een stukje elektriciteitsdraad door dit gat. Je weet dan hoe diep dit is en hoe ver je moet boren om door de volgende wand te komen.

– Boren in zacht metaal –

Wegglijden in dit materiaal voorkom je door met een spijker of priem eerst een gaatje te maken.

Professioneel gebruik

De Bosch boormachine is voor de vakman een uitmuntend apparaat. In de bouw en op de werkvloer is zo’n boormachine onmisbaar.

Gebruik door de vakman

In welke takken van industrie en ambacht deze Bosch boormachines te gebruiken zijn:

– De bouw –

In de bouw is het gebruik van de blauwe elektrische gereedschappen onontbeerlijk. Voor elke zware klus is een boormachine van Bosch te gebruiken. Er zijn robuuste, sterke machines nodig op de bouwplaats.

– De elektriciën –

Een elektriciën is gebaat bij het gebruik van een Bosch boormachine. In de renovatie en bij nieuwbouw is dit gereedschap een professioneel hulpmiddel voor de elektriciën.

– Sanitair- en cv installateurs –

Ook deze tak heeft de elektrische gereedschappen van Bosch nodig om deskundig te werken.

– Timmerman en meubelmaker –

Een timmerman is iemand die de gehele dag bezig is met schroeven en boren. Evenals de meubelmaker moeten zij beschikken over deugdelijk werkgereedschap. De Bosch boormachine zorgt er voor dat zij op een deskundige manier kunnen werken.

Bosch Boormachine kopen

Hieronder de beschrijving en prijzen van twee Bosch boormachines. Een van de goedkopere en een wat duurder model.

Bosch klopboormachine PSB 750 RCE 750 w

In elke dimensie heeft deze klopboormachine slagkracht. Eén machine voor de grootste krachteisen en diameters. Gering gewicht en softgrip. Het toerental wordt automatisch constant gehouden. Fijn, gedoseerd werken bij gladde oppervlakken. Comfortabel werken door geïntegreerde schakelaar. Aansluiting aanwezig voor stafafzuiging.
Kortom deze Bosch is uitermate geschikt om in de gereedschapkist te hebben.

De prijs ligt zo om en nabij de 85,00 euro.

Bosch blauw Klopboormachine GBM 13 HRE Professional

Bosch Blauw BoormachineHeeft de hoogste kwaliteit door gesneden tandwielen, kogel- en naaldlagers. Dit apparaat heeft besturingselektronica voor exact aanboren. Met zijn robuuste uiterlijk heeft hij door zijn stabiele extra lange handgreep een goed houvast.
Dit is bij uitstek een machine die bij een professional thuishoort.

De prijs ligt zo om en nabij de 300,00 euro

Bent U van plan een boormachine te kopen kijk dan voor meer informatie en boormachine aanbiedingen op de deze website!